Kalla dig aldrig vän innan du bevisat att du är än!

Så man behandlar folk blir man själv behandlad finns det ett ordspråk som lyder!
Det är så jag fungerar, jag tror gott om alla, även dom som gjort fel. Jag ger folk en andra chans. Jag kan ge dom 100 chanser om så vill. Jag bjuder hem dom på fest när dom inte har någon annan stans att vara, jag städar innan dom kommer, jag städar efter dom har gått, jag tar emot utskällningar från grannar ja inprincip allt.
Fast så kommer det inte att vara längre! Att bli huggen i ryggen gång på gång de känns! Speciellt idag! Ni frågar mig om jag vet vart man kan vara att fira jävla valborg så ni kan supa er fulla som svin å göra bort er totalt, men när man för en gångs skull inte hittar ett ställe eller inte ställer upp min egna dörr skiter ni i en totalt! Att inte ens ha ögonen att fråga om man vill vara med, eller om jag har bestämt vad jag själv ska göra när ni vet att min dörr helg på helg alltid stått öppen och jag har stått med välkomnande armar!
Det kallas inte vän.
Men kom inte till mig, jag skiter i alla er nu! Ni bevisar bara hur falska ni är!!!
Jag trodde bättre om er alla, men nu har jag verkligen insett hur ni fungerar!
Bye Bye så kallade vänner!

Det sved rakt in i hjärtat </3



Idioter!

Hoppas att alla IDIOTER ligger hemma med förjävla jobbit bakrus i morgon!

huvudvärk

Har precis stigit upp ur sängen! Vaknade vid 10 första gången och hade så jävla ont i huvudet så jag låg kvar tills nu!
Ikv kanske det blir Lipz med Jossan! ska se hur mun hals mår om en stund! :)

Du är precis samma skiiiit!

!

Jag är stark!
<3

Borås!

Så, nu har jag precis kommit hem från Borås! Åkte dit i morses tillsammans med min kära vän Jossan! Det har varit en riktigt toppen dag med många goa skratt!
Shoppade en hel del med alltid lika kul:) Bilder kommer senare, men de blev lite linnen, en tunika, sjalar, underkläder! Ja, de vart väl de.
Nu är även räkningarna betalda så nu kan jag njuta fullt ut av pengarna som e kvar:D

Övernattning hos mamma!

Sov hos mamma i natt!
Nu har jag varit vaken en stund och ska strax bege mig hemåt för att fixa mig i ordning lite granna. Sen blir det att göra några ärenden i stan innna jag åker och möter upp Jossan för att sedan ta en tripp till Borås! :)

:)

Varit en riktigt skön dag faktiskt!
Åkte till mamma vid 11 tiden, eller först åkte vi till Överby och kollade runt lite granna, köpte ett par söta cykel byxor:) Å mamii köpte en massa jord:P
Åkte sedan förbi och hämtade mormor så följde hon med hem till mamma. Vi började fixa till på gården, tog bort de gamla staketet, började rensa ogräs och började skyffla bort all sand.
Ja, det var la de dagen erbjöd.
I morgon kanske det blir en tur till Borås! :) ska kolla om någon snäll själ har lust att låna ut sitt fritidskort till lilla mig :)

Träffa Mami!

Vaknade av att lilla mamma ringde och väckte mig. Så nu är jag uppe och ska strax göra mig i ordning.
Vi ska åka ut till överby och kolla lite granna och mamma ska köpa jord så hon kan göra ett fint litet land:)
Sen åker jag med mamma hem:)
Hörs senare

Sömnbriiist!!

Kan verkligen inte sova!
Jag har sovit jätte lite under hela helgen och i går natt som man äntligen kunde sova ut på, för att man inte hade någonting att gå upp till då självklart kan man inte somna!
Och nu har jag samma problem:/ Så jävla jobbigt!
Men nu ska jag kolla några avsnitt av Avndra avenyn och hoppas på att jag somnar under tiden!

den finns alltid!

Hade jag kunnat hade jag aldrig tvekat!


Vinet igår smaka förjävligt rent ut sagt.!

Tog mig ett glas vin igår! öppna första flaskan och trodde jag skulle avlida, kändes som att de vart så sandkorn i skiten!
Öppnade den andra sorten och den va helt okej, men dum som jag är så hickar jag samtidigt som jag dricker. så mitt fina lila linne har röda fläckar!
Ingen lyckad natt.....................
Ska snart palla mig bort till ok å köpa cigg!
*
Försvinn från mig!

!!!!!!!!!!!!

I ett mörker, en stjärna lyser.
På en stig en kvinna går.
Utan kläder, förlorad kärlek, frysen hon vandrar mot ödets spår.
Inget hopp om att finna vägen, vägen mot lycka och liv igen.
Mot sin vilja men i nöd, hon slumrar trött mot något vi kallar för en långsam död.

Saknar diig </3


Trött på orden!

Jag är trött på att du tror att du vet så mycket!
Men du vet ingenting!
Du vet ingenting om mig, mitt live eller min bakrund!
Jag är inte den du tror att jag är!

Myyspyys

God morgon allihopa!
Hoppas att ni hade en lika trevlig kväll som jag:) Hade verkligen en riktigt bra dag igår tillsammans med familjen först och god middag och sedan med en massa trevliga folk!
Prat, dans, spel, dans, promenad, en till promenad, lite till tjöt! Ja, de var det kvällen bjöd på:)
Bilder kommer  någon gång frampå.
Nu sitter jag och småpratar med angelica och louise och vi har precis städat lägenheten! Varit ute med alla dessa sopor och nu ska jag strax fixa mig iordning igen:)
Ha de bra så hörs vi på söndag! (åker bort ) :D

Glad påsk!

Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig påsk!

Påsk!

God morgon allihopa!
Gårdagen var jätte mysig först var jag ute med min kusin, Erik och Åsa och lekte lite på lekparken och hade en liten picknick och sedan gick jag hem för att umgås med min syster och Aleks.
Gick och besökte farmor senare på kvällen och därefter kom Yohanna och Igor hit och vi hade det jätte mysigt tillsammans med min syster. Vi satt och tjata och hade allmänt trevligt!
Men nu ska jag göra mig iordning inför påskfirandet :)

Tråkigt!

God morgon!
Vaknade upp här för en liten stund sedan och nu känner jag mig jätte rastlös!
Nästan inga som är vakna:/ Typiskt!
Kanske kan starta dagen med att städa lite... Kanske inte det roligaste men de är ju dessa måsten! och eftersom att jag inte har någonting annat att göra passar de ju perfekt.!
Jag och Zilla i fåtöljen;)

Sommar och sol och vi har korta kjol;)

Nu har jag precis kollat på Big brother och ska krypa ner i sängen om en kort stund!
Vaknade åtta idag med, dock vart de väldigt molning ute så jag tog mig en kopp te och sedan blev det en promenad med Zilla. Men sen jädrar sprack de upp och solen sken så glatt på himlen. =)
Jag och Zilla gick bort till mamma, så kom Kim och Yohanna, men sociala jag somnade, hahah så dom gick hem. Sorry för de! haha fast lite komiskt var det ändå.
Åkte hem vid sju tiden och fortsatte att tvätta. Igår tvättade jag mina kläder och idag tvättade jag sängkläder och sofföverdragen osv, de behövs det med.
Länade även Zilla hos mamma idag, och de känns lite tråkigt faktiskt:/ Men jag vet att hon har de bra där med sin kära Make Tyson och sin lilla son Zac :)
Nu ska jag bädda rent sängen innan jag kryper till kojs!
bilden bjuder jag på!!

Frågestund Del 2

Orkade inte riktigt svara på alla frågor sist, nu nu tar jag resten!
*
Vad dricker du helst till maten?: Mjölk om de finns, annars blir det vatten eller saft.
*
Vad gör du helst på påsklovet och övriga lov?: Oj. nu går jag ju inte i skolan längre, men när jag gjorde det så var det att umgås med kompisar. Vi Festa och hade kul. På påsken var jag ju med familjen. På sommrarna jobbade jag nästan alla somrar så då jobba jag och träffa kompisar och festa och sådär. Ja, de var väl samma sak på alla lov helt enkelt ;)
*
Tror du hade blivit en bra mamma, varför skaffar du inte barn?: Haha Tack tack! De värmer:) Jag är inte redo för det än. Jag har ju precis flyttat hemifrån och livet har så mycket mer att ge än de jag gjort och upplevt så när jag är klar med det så lovar jag att de ska komma en liten :D
*
Dricker du mycket alkohol?: Jag dricker, men inte speciellt mycket. Under vissa perioder kan de bli mer än vad det är i andra perioder!
*
Är du oskuld?: Nej!
*
När drack du alkohol första gången?: oj, de minns jag som de vore igår. Första gången var när jag, Therese, Vildane och Jasmina grilla i skogen. Då hade Jasmina smugglat ut små flaskor med något äckligt i hemmifrån sig. Fast det var ju inte mycket alkohol, men det var första gången jag drack. Minns den kvällen jätte väl! Hahah vilka minnen! :)

Jag gjorde det i år igen! :(

Uppe med tupen idag! Vaknade kl 8 idag igen.
Vilken underbar dag det var igår, solen sken konstant så då passade jag på att traska hem till mami med Zilla och busa med dom andra hundarna och självklart passade jag på att sola (lite för mycket) haha.
Så igår kväll så kunde jag nästan inte röra mig. Hade så ont, fast idag känns det bättre..:)
Idag är de rätt mulet ute men kollade vädret och då skulle solen komma hit i morgon igen:D
Hade även tvättstugan i går kväll, men han dock inte tvätta allt, så jag får stå där nere i kväll igen :/ Men då vet jag ju att allt är tvättat och klart! ;)
Nu sk ajag kila ut med vovven och sedan får vi se vad som händer! :)
Zilla och Zac var helt utslagna av allt fotbolls spel och badande! haha

Frågestund Del 1

Vad vill du bli när du blir stor?: Den frågan hoppades jag på att jag inte skulle få;) Jag vet faktiskt inte hahah jag har inte bestämt mig ännu! Kanske barnmorska, barnsjuksköterska, socialpedagog. Det återstår att se! 
*
Vad är det som gör att du vill hjälpa barn utomlands?: Jag vet att både barn och vuxna får ganska bra hjälp här hemma i Sverige och jag tycker det är våran skyldighet att hjälpa andra med! 
*
Har du lagt ner skrivandet om UNICEF mm?: Nej, det har jag inte. Fast jag väntar på besked ifrån dom om vad jag ska skriva! :)
*
Gick du ut med fulla betyg i gymnasiet?: Ja, jag gick ut med godkänt och fick 2500p sedan läste jag en extra kurs efter gymnasiet och då fick jag 200p till så nu hra jag 2700p
*
Hur mycket poäng ska man ha för att komma in på högskolan?: För att komma in på högskolan behöver man ha 2500p om det inte är något/några speciella ämnen du behöver ha. Man kan också komma in på högskoleprovet. Så gör de i höst ett tips.
*
Hur många syskon har du?: Jag har 7 syskon. Angelica och Linnea hemma hos pappa och Adrian, Alexandra, Kim, Robin och Linn hemma hos mamma! Så vi är en stor syskonskala:)
*
Ska du skaffa barn?: Självklart. Men när det blir vet jag inte!
*
Har du gjort abort någon gång?: Den frågan tar jag inte upp här. För privat!
*
Vad tycker du om abort? Ja, de är ju ibland ett måste. Men jag tycker att det är bra att de finns alternativ ifall någonting gått fel. Men självklart är det inte något alternativ ist för preventilmedel, man får tänka på sin egna kropp. Att de görs ett ingrepp som också kan skada. (jag har skickat mer till din mail)
*
Hur ska du fira din påsk? Oj, ja torsdag blir det nog utgång och fredag blir det fest hemma hos mig. Lördag och söndag tänkte jag tillbringa med familjen och eventuellt en utgång på söndag!
*
Är det din hund?: Nej! Jag är hundvakt!


God morgon!

Uppe med tuppen!
Vaknade redan tio i åtta och då såg jag att himlen var helt blå och att solen stod högt på himlen. Hoppas att det håller i sig såhär, såg igår att de skulle vara mulet idag!
Ska snart ut ett varv med hunden, sen ska jag hem och göra mig iordning inför en soldag! :)
Inte långt kvar nu :D

Min dag i bild :)

Vilken skön dag vi har haft idag. Har varit ute nästan hela dagen! :) Orkar inte skriva just nu men här kommer min dag i bild :D

Morgon outfiten.

Zilla & Zac i bakrunden. njuter av solen:)

Sen var de tid för lite solning :)

Tillsammans med Robin &.....

Adrian, efter en fotbolls match tillsammans med Hundarna :D

Lite tjöt med syskonskaran och Yohanna får tillhöra oss syskon nu :D

Linn solade hon med!

Tillslut var det dax för lite glass! Ben och Jerrys med brownie underbart god:)
Ja, det var min dag! Hoppas att ni haft en lika bra dag som mig :D

Förlåtelse!

Kan du förlåta någon som gjort dig illa, som gjort någon i din närhet illa? Kan du förlåta någon som ljugit för dig eller för dina nära? Kan du förlåta någon som varit otrogen eller någon som stjäl?
Att kunna säga ordet förlåt är något av det starkaste en människa kan göra. Att förlåta en person som på ett eller annat sätt gjot fel är också starkt.
Visst finns det saker man inte kan förlåta hos en människa, men man kan ändå inte hata den personen för att han/hon gjort fel en gång.
Jag kan förlåta en person som gjort mig själv illa eller någon annan i min närhet, men jag kan samtidigt hata personen för det han/hon gjort men ändå älska/tycka om som personen var innan och efter. Det finns så mycket vi kan förlåta men som man inte förlåter.
Att förlåta är mycket lättare att göra än att säga ordet förlåt. För mig är ordet förlåt ett starkt ord. Man förlåter en männsika som man på någon sätt gjort illa och man ska stå för det!
Vad tycker ni om förlåelse och ordet förlåt? Vad betyder det för er?


Ny sommarplåga?

Basshunter VS Big Brother. Tror ni att detta kommer bli sommarens nya sommarplåga?
Ska jag vara ärlig är det en låt som verkligen fastnade på hjärnan direkt. Så jag hörde den 1 gång och sen kunde jag den;) ahah
Jag tror att den kommer att spelas på ett antal dansgolv i sommar, vad tror ni? ;)

Frågestund!

Nu kör jag på en frågestund!
Det är bara att fråga, vad ni vill så kommer jag att svara:)
Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar;)


God morgon.

Hoppas att ni sovit bra. =)
Mådde verkligen inte så bra igår, halsont och huvudvärk så därför blev det inget bloggande. Men jag tror att jag känner mig bättre idag! Hoppas jag på:D
Snart bär det av ut på en liten morgonpromenad med lilla Zilla. Kanske även jag piggnar till! :) haha
Sen har jag massa att skriva så ni veeet :P

Lite bilder.

Såhär bor min kära syster.=) Riktigt fint är det och öppna och fina ytor. :)

Igår blev det en liten impuls grejs. Kim, Johan, Yohanna, Jesper och Igor kom hit och vi satt och pratade, rökte vatten pipa och hade det jätte trevligt. Lyssnade på musik och dansade lite smått, eller rättare sagt jag och Yohanna dansade till fågeldansen:P Fram mot kvällen kom Mathilda och hennes två kompisar och Benjamin. En riktigt trevlig kväll blev det! :)
Hann till och med städa bort det värsta igår, plockade undan alla glas å burkar osv så i morses var det bara att diska och dammsuga. Jag och Zilla har varit ute och gått våran heliga morgon promenad och i Eftermiddag kommer kära Sara hit på besök:)
Yohanna & Kim
Johan & Igor

Hemma igen!

Nu var vi äntligen hemma igen! Kom fram till Gnesta vid 12 tiden i går hade först samtal med lärarna och sedan åkte vi till elevhemmet och väntade på att Alexandra skulle komma dit.
Pratade lite med personalen och så och fick träffa de andra barnen hon bodde med och en flickas syskon och hennes pappa.
Blev en tidig säng gång och en tidig uppgång;)
Finns inte så mycket att skriva om våran tripp haha men lite bilder kommer upp senare :)

Sökt!

Jao, då har man sökt till högskolan, haha  saknar faktiskt skolan lite grann, så ja. sökte till socialpedagog, socialpsykiatrisk vård och präst haha. Nu är det bara att se om man kommer in!
På måndag ska jag iväg och prata med Pia en syv på lärcentrum. Ska kolla med henne om det på något sätt går att plugga matte eller historia. Hoppas på de.
I morgon lämnar jag sletna trollhättan och beger mig till Gnesta med mamma för att hälsa på syster yster:)

Försov mig!

Vaknade tjugo över 11 idag och jag som skulle varit hos tandläkaren halv 12:O Inte bra.
Fick snabbt ta på mig för att gå ut med Zilla, det var mycket finare väder ute idag än var det var igår.
Regnade konstant hela dagen men trots det var jag och Zilla ute och gick flera långpromenader. Det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder;) Så de gick allt bra:)
Idag ska jag bara ta det lungt och vila inför morgondagens färd till Sthlm=)
Så här gött låg Zilla igår efter ungefär 2 timmars promenad i regnet :) Så söt hon är<3

Det finns saker ni motarbetar hela tiden!

Jag har i flera års tid, eller sen jag tagit studenten och innan dess försökt komma på vad jag ska jobba med, vad jag vill vidare utbilda mig till. Alltid hamnar jag på sjuksköterska, barnsjuksköterska, barnmorska eller polis. De är väl de jag vill mest. Men för att jag skall få detta att gå igenom behöver jag läsa till matte B och till polis behöver jag ha historia A.
Jag tog kontakt med min handläggare på arbetsförmedlingen och berättade hur jag hade tänkt att göra. Eftersom att jag får pengar från af så får man inte plugga på dagtid då dom drar av pengar och jag behöver alla pengar jag kan få för att vardagen skall gå ihop. Så jag mailade henne och sa att jag till hösten tänkte läsa matte B samt Historia A, jag tänkte då läsa matten på kvällstid, en kvällskurs vi har i Trollhättan och historia på distans, för det är ju ändå på min fritid. Jag beslutade mig för att offra den tiden av fritiden för att jag vill komma dit jag vill i livet. Till svar fick jag att reglerna ändrats och att man inte kan läsa varken på kvällstid eller distans längre.
Jag blev självklart ledsen och besviken, på hur dom behandlar oss ''unga'' men också de vuxna som sitter i samma situation. Ska vi behöva sitta hemma dag in och dag ut, visst jag jobbar timmar, men de går inte ihop och det är inte alltid man får jobba varje månad osv, så jag vet ju inte säkert hur mycket pengar jag skulle få varje månad. Och jag har ju trots allt en hya att betala, plus el samt andra småräkningar som tillkommer.
Jag har pratat med Soc och dom kommer inte att hjälpa till.
De är ju vi unga ni kommer behöva. Om ingen kan vidare utbilda sig på grund av en sån här skit sak vart kommer världen att ta vägen?
Ni motarbetar verkligen oss unga. ! Men snart kommer den dagen vi kommer att motarbeta er!! Tänk på de.

regn

De fina vårvädret har förvandlats till rena höstvädret:/ Verkligen tråkigt att vakna upp och de regnar ute. Himlen är grå och marken är mörk av allt regn.
Var ute med Zilla förut, vi gick till stan och jag passa samtidigt på att göra två snabba ärenden. När vi kom hem var vi genomblöta båda två, men ändå var det rätt skönt att vara ute och gå i regnet ändå. De är ju ite så ofta man gör de.
Ska strax ut med hunden igen och resten av dagen ska vi bara slappa:)
Zilla ute i de fina vårvädret=)

Brev.

Fick precis ett mail från UNICEF. Där stod det att mina gåvor som jag handlat i deras gåvshop (myggnät & Mässlingsvaccin) nu har nått de fattiga länderna.
Så roligt att få ta del utav detta tycker jag. I mailet fick an även med en karta dit lastbilar och flyg gått med olika gåvor som folk skänkt.! Riktigt roligt att veta att de nu kommer till användning och att allt kommit fram:)

Det är inte toppen på snoppen som gör susen i musen utan såsen i påsen;)

Hello!!
En helt underbar dag har det varit idag. Började dagen med en timmes promenad med Zilla, när vi kom hem så åt vi lite frukost och så gjorde jag mig iordning.
Vid halv 1 kom mamma och hämtade oss, hon skulle köra mig tii Lysekil där jag skulle på arbets intervju! Det gick jätte bra och vi åkte inte tomhänta hem, utan med ett vikariat under hela sommaren:) känns så jävla underbart att veta att man äntligen har ett ställe att jobba på i sommar. Men jobbsökandet slutar inte för det, nu är sommarjobet fixat så nu är det bara att börja leta efter någonting jag kan ha efter sommaren :P haha bar att börja.
Mamma kom hem med 6 st dynor till ute möblerna jätte fina vart dom:) och dom kommer passa jätte bra.
På vägen hem tog vi en tur förbi campingen och kollade så allt var bra med den. Och vagnen stod där så fint och bara väntade på att vi skulle komma^^
När jag sedan kom hem så fick jag se att jag får tillbaka 2000kr på skatten:D och det känns fruktansvärt bra må jag säga:)
På eftermiddagen blev det lite städning och så och nu har jag precis kommit in efter en långrromenad och spring i hundgården tillsammans med Zilla :)
Min dag har varit på topp enda sen jag vakna:) Hoppas att eran dag har varit lika bra!
Zilla i hundgården:)

God natt.

Så nu var klockan halv 2 redan och jag ska alldeles strax gå och lägga mig.
Idag så har jag för det mesta varit ute och gått och bara njutit av de fina vädret. På kvällen gick jag ut och gick med Mimmie och Sebastian och sedan gick vi hem till mig en stund. Satt hemma och tjötade lite granna och efteråt gick vi till hemköp och köpte lite godis:) Sen kom kim och Yohanna så gick vi hem till mig igen och tjötade och hade en lugn och trevlig lördags kväll!
Så nu har jag och Zilla följt Mimmie, Kim och Yohanna hem så tog vi en extra natt promenad runt Krono.
Men nu är det dax för sängen! =)
Zilla njuter i solen:)
Lille Sebastian sover så gott :)

I <3 vädret!

Vaknade av att solen stod högt på himlen omringad av ett enormt himelsystem som var helt blått med någa enstaka moln lite här och var.
Klev genast upp och tog med Zilla på en härlig morgon promenad på ungefär 1 timma. Nu är vi hemma igen och ska äta lite frukost innan jag sätter igång med stäädningen!
Sen blire nog att gå ut igen, eller de är ett måste och kanske få med någon ut på en promenad:)
Våren är här:)

Granen är klädd;)

Hej igen! Blev en riktigt härlig långpromenad ikväll. Tog en promeniix med Mimmie och lille Sebastian och när dom sedan gick hem kände jag att jag lika gärna kunde ta en sväng till eftersom att de va så himla skönt väder. Så jag och Zilla traska vidare och gick runt och letade efter en björk, (ska ju ha björkris) haha men jag vet inte ifall de va björkris jag fick med mig hem, men men jag fick i alla fall med mig något:P
Var hemma vid 10 tiden, lagom till BB ;) Så de blev en kopp te och chips, fin fin kombination;)
Nu har jag precis pyntat riset och då kom jag på. På jul hänger vi saker i granen, på påsk hänger vi saker i björkris och på midsommar klär vi trä stänger men varför ska vi hålla på och klä en massa olika träd? Hm, de ska jag ta och fundera ut eller om någon vet svaret får ni självklart skriva:)
Nu blir det några avsnitt av andra avenyn innan det är dax att krypa ner i sängen. Ha de bra allihopa! =)
Zilla ute på kvällspromenaden:)
Våra  snygga skuggor;) Dock inte den bästa bilden:/
Fredagskvälls pyssel:)

Promenad=)

Vilket underbart väder vi har här hemma i Trollhättan. Vi har haft omkring 15+ grader, dock har de blåst en hel del, men de har inte varit någon kall vind inte. så vi klagar verkligen inte. Jag och Zilla har varit ute och gått en hel del idag hon de känns verkligen i kroppen att man inte är van haha:P
Idag har jag, mamma och Zilla varit hos mormor och ätit lite mat, verkligen jätte trevligt. När mamma sedan åkte till jobbet gick jag hem så kom Kim hit på ett kortbesök innan han gick vidare hem=)
Nu väntar jag på att Mimmie skall dyka upp, vi ska ta en liten promenad tillsammans ska bli riktigt mysigt! Idag ska jag inte glöma kameran utan den ligger  redan i väskan så nu ska de fogograferas haha!
Tänkte samtidigt passa på att plocka lite björkris nu när vi ändå ska ut. De börjar ju närma sig påsk och då sk björkriset pyntas med ägg och fjädrar :)
Men nu ska vi börja traska utåt. Hörs när vi kommer hem igen=)

Goddagens.......

Dålig på att blogga. Ja visst är jag. Men dessa dagarna har jag verkligen varit super trött. Jag vet inte varför, men har ungefär sett sängen i mina ögon konstant.
Ska snart ut med hunden och de är väl så mitt liv  ser ut just nu. Ut med hunden, mata hunden, va social med hunden. Hujeda mig. Tur att jag bara har den underbara på lån och tur at jag kan träffa henne när jag vill sen när jag lämnar tillbaka henne!

Big Brother.

Jag har fått en fråga ifall jag skulle kunna tänka mig att vara med i Big Brother. Vem i Big brother som jag tycker bäst om, vem jag tycker mins om.
*
Jag skulle kunna tänka mig att vara med i Big brother. Jag skulle inte haft några problem med att söka eller att vara med. Det största problemet är att min mamma inte tycker om programmet osv. Men självklart hade jag ställt upp ifall jag fick chansen:)
Den jag tycker bäst om i huset är Katerina. Jag vet inte varför riktigt men jag tycker verkligen hon är hur skön som helst. :) Go Katta:P Nä, men sen tycker jag om Simon och Peter väldigt mycket med:)
Den jag tycker minst om måste nog vara Madde. Helt ärligt visst de kanske inte är lätt att bara komma in så, men hon verkar ju inte ens försöka komma med i kretsen. Hon följer efter Patrik hela tiden och man hör henne aldrig prata eller så. Annie tycker jag med börjar bli lite tråkig och syns inte så mycket!
Jag hoppas i alla fall att:
KATERINA; PETER ELLER SIMON VINNER :)




Härlig dag.

Blev ingen arbetsintervju idag, utan den blir på måndag i stället. Men de gjorde inte så mycket. Fick gjort en hel del andra saker idag.
Dagen började med att jag och Zilla gick till mormor vid 10 tiden. Åt lite frukost och ringde några telefonsamtal. De var riktigt trevligt, inte så ofta man är hemma hos henne:/ Efter de tog vi en prommenad till hundgården på Lex så att Zilla skulle få springa av sig lite. Men hon var mer intresserad utav den leriga pölen än att springa, haha så jag fick med mig en svart hund hem:P
Vid 2 tiden kom mamma så vi tog en kopp kaffe och åt bullar och pratade lite, väldigt mysigt när mamma kommer:)
Sen följde jag och Zilla henne hem en bit och därefter gick vi bort till Annika och Therese. Dom följde med till hundgården borta vid Öb. Zilla och Ronja busade lite, men Zilla tycker nog att de är skönare utan små hundar i sin närhet haah
Men nu har jag äntligen kommit hem och ska slappa en liten stund innan jag ska börja tvätta! Tur att jag inte har så mycket tvätt... Haha

God kväll!

Har precis kommit in efter en härlig kvällspromenad med Zilla. En bit in på promenaden träffade vi på Annika och hennes vovve Ronja, så vi tog en liten tur tillsammans. Vågade mig på att släppa lös Zilla med även fast det inte var en så lång stund hon sprang lös så uppskatades det nog, får vi hoppas.
Den härliga tjejen har efter några turer in och ut i regnet lärt sig att sätta sig innanför dörren så sitter hon där så glatt och väntar till jag tagit av mig ytterkläderna och tills jag torkat av henne och tagit av kopplet. Hon blir bara goare och goare för varje minut den lille rackarn:)
I morgon tänkte jag att jag skulle ta med henne ill hundgården så hon får springa av sig lite:)
I morgon har jag massa annat att ta itu med bl.a tvätten och jobb osv. Nu bara jag hoppas och håller tummarna för i morgon!
Zilla och Tyzon hemma hos mamma!
Har inte hunnit ta några nya foton på de lilla hjärtat men hoppas jag gör de i morgon:)
Nu är det dax för oss att hoppa i sängen!
Natti natt!

Ibland undrar jag bara!

Vad man har vänner till!
Men kom ihåg att jag finns inte där när ''du'' behöver hjälp!


Hundvakt!

God morgon. Igår var en dag då jag var helt död. SOv ju ingenting på hella netten, men somnade vid 6 tiden och sov i ungefär 2 timmar. Sen gick jag och la mig vid 9 tiden igen och vaknade halv 10 idag. Men ändå är min kropp helt slut, så detta ska jag aldrig mer göra om. Jag LOVAR... På nätterna sover man och på dagen är man vaken, så nu har jag lärt mig de på nytt;)
Är hunvakt åt Zilla eftersom att hon löper och mamma vill helst inte har fler valpar. Så hon har bosat sig hemma hos mig och vi har precis kommit in efter en härlig morgonpromenad.
När vi var ute och gick träffade vi på en utav Zillas valpar Ronja så dom hälsa och busade lite smått. Nu ska jag strax iväg till stan på ett jätte tråkigt möte. Hoppas att de går väldigt fort tycker jag.
Men nu ska jag fixa till mig lite innan jag ska bege mig mot bussen!
Dec 10
Zilla tillsammans med hennes 8 valpar.

Uppe med tuppen!!

Eller så har man inte gått och lagt sig ännu;) Så kan de ju vara ibland.
Har suttit sen kl 3 i natt och kollat på en massa avsnitt av andra avenyn:) Å vad jag har saknat den serien till tusen, men nu äntligen har jag lyckats ladda ner alla sesongerna:D Så nu blir det att glo igenom allt en gång till. Men de gör inte så mycket att man redan har sett dom en gång innan, för det är faktiskt väldigt mycket som man inte kommer ihåg utav dom. Speciellt på dom första avsnitten!
Om en liten stund ska jag och mimmie ut och gå med den lille söta saken Sebastian:) Och sen blir det att kanske gå hem till mig en stund! :)
Vet ännu int evad resten utavdagen erbjuder, och eftersom att jag inte sovit någonting ännu så är chansen ganska stor att jag kommer att bli väldigt trött. Fast jag har lovat mig själv att försöka vara vaken så länge som möjligt eftersom att jag inte vill vända på dygnet just nu, har ju en hel del att göra denna veckan:)
Men nu ska jag fortsätta att kolla på andra avenyn :)

Skriver av mig lite!!

De behövs ibland!
jag tycket om dig, de står jag för och det vet både du och jag om. Men de va inte så att jag ville bli tsm eller någonting sådan, nej utan de var mer att jag tyckte väldigt bra om dig som KOMPIS. Men vart du sedan tog vägen är ett frågentecken inte bara för mig utan för fler. Vi hade jätte bra och fin kontakt med varandra, men så en dag så var du bara borta. Men det var inte bara du som försvann utan mitt förtroende och en väldigt bra, snäll, rolig och underbar kompis. Jag försöker än idag, även fast de snart gått ett år få detta frågetecknet till en punkt. Men det verkar vara svårare än jag trodde. Släppa och glömma kanske? Jag vet inte?! you are one of the best I've ever met!
*
Även jag har kul ibalnd. Och visst ibland kan de bli för mycket, som de kanske blev igår. Men jag ville roa mig, jag ville ha kul och inte vara den som sitter nästan nykter och sedan får ta hand om alla andra som fått i sig ett eller 5 glas för mycket. Men så fort de kom till mig blev det väldigt ycket gnäll.. Att jag var alkis, jag dricker för mycket, jag är inte mogen nog för att dricka, osv osv. Men nu är de såhär att jag vågar stå för att jag drack igår (lördag) Vi firade en tjej kompis som fyllde 23 i torsdags. Och min fråga är varför skall jag vara nykter när alla andra är fulla? Hmm, visst jag är inte så jätte för alkohol, visst är de kul den dagen, men senare när allt bara snurrar och man ligger där och inte vet vart man ska ta vägen, och dagen efteråt ska vi inte prata om. Men så är det inte varje gång. Det är väldigt sällan de är så, annars brukar jag dricka och lägga av när jag känner att de snart får räcka, men igår var en sådan dag som jag kände att jag skulle ha kul. Och det hade jag, jag hade jätte kul tillsammans med mina vänner.
Men varenda gång jag dricker tar jag de lungt, jag är inte en sådan person som springer runt klänger på allt och alla, klär av mig, strippar, dansar som en jag vet inte vad, jag spyr inte här och där. Jag tycker att jag själv är väldigt lugn person i onyktert tillstånd, jag kan behärska mig. Jag vet när det är dax att sluta, jag vet när det är dax att gå och lägga sig osv. Jag kan behärska mig som jag vet att vissa andra inte kan. Och om ni inte känner mig och om ni inte vet hur jag beter mig när jag är full och om ni själva är 1000 gånger värre än mig påfyllan behöver ni inte ens kommentera! Sköt er själva! You guys are just so jealous!
*
Jag har fortfarande dåligt samvete över hur jag har beteet mig mot mina vänner och mot min familj när jag var mindre. Även fast de är flera år sedan så kan jag fortfarande inte förlåta mig själv över hur jag behandlat speciellt min familj.
Jag har inte varit änglabarnet, de kan jag inte säga att jag varit, för det har jag inte. när jag var 14 - 15 år var det bara jag och mina kompisar som kretsade i huvudet på mig. Min familj kom alltid i andra hand hela tiden.
Jag lyssnade aldrig på vad mina föräldrar hade och säga, jag körde mitt egna race, jag var aldrig hemma, utan alltid ute och roade mig. Jag bråkade med ganska ofta speciellt med mamma, jag började röka som jag lovade dom att jag aldrig skulle göra, jag var på fester fast mina föräldrar trodde jag sov hos en kompis och vi kollat på film osv. Jag stack hemifrån om nätterna, jag skolkade för att jag hellre var ute med kompisar på nätterna som min mamma inte visste om. Jag umgick med personer som mina föräldrar inte tyckte jag skulle umgås med. Jag stal pengar utav dom, jag tog ciggaretter. Ja, jag levde rövare. det finns en andra massa saker som jag inte vill ta upp här men som min familj och mina kära vet om.
Usch vad jag ångrar en hel del saker, men jag ångrar inte att jag umgicks med mina kompisar och så utan hur mitt beteende var mot familj åså. Men man lär sig utav sina misstag. Och nu kommer min familj i första hand och dom vännerna som inte accepterar de är inte mina vänner, så enkelt är det.
Jag älskar min familj och jag älskar mina vänner!! My life has not always been perfect
*
Nu behöver ni inte kommentara en massa skit, som vissa är väldigt bra på, för ni vet ändå att jag tar bort kommentarerna!
Men nu känns allt så jäkla bra. Jag har världens bästa familj som jag älskar över allt annat. Jag har världens bästa kompisar och ni vet vilka ni är. <3
Jag har en jätte fin och helt okej lägenhet. Jag har det jag vill ha. Och det jag inte har är på väg!
Så nu känns allt jätte bra, fast de vissa dagar känns tungt. Men så är det för alla.
Jag är glad för det jag har, jag är glad för de som hänt, jag är glad för de som kanske har hänt och jag är glad för det som inte ens kunnat hända. Men jag ångrar hellre det jag gjort än det jag inte gjorde!! ;)


Anorexi..?

Har ni sett hur kissie ser ut just nu?? Sjukt, allt tyder på anorexi.
Hon slutar äta mat, tar tabletter som skall göra henne smal, förstorar brösten lite till, börjar träna för att bli smal och äter barn mat? Kvinnan behöver hjälp!
Asså, det ser mer äckligt ut än fint!!

Tatuering!

Ja, då var det 7 månader sedan jag gjorde min första tatuering, och snart tycker jag att det är dax igen.
Har hela tiden sagt att jag sak ha någonting i nacken, eller om jag ska ha den på skulderbladet, har inte bestämt mig riktigt ännu. Jag vill också ha en på foten eller på benet. det återstår att se, !
Nu ska jag spara pengar så jag kan få detta gjort! =)
Någonting sådant skulle jag kunna tänka mig.
&
Någonting sådant!
Min familj är ju inte för tatueringar så, jag tror att de bara är jag och min farbrors tjej som har tatueringar:O
Tror inte att någon annan har, jo min morfar har ju några på armen haha, men dom är ju sen ur tiden och bleka  som fan :P
Glömde faktiskt att min kusin har en på samma ställe som mig, fast de står hennes sons namn och sen har min pappas kusin! :)

Gårdagens bravader,..

Fy fasen va kul jag hade igår =) Tack alla underbara människor!
Dagen började med att jag gick hem till Tove vid 1 tiden, efter någon timma orkade vi inte vänta längre så vi kläckte både öl och cider.
Vid 6 tiden kom Tina då började vi göra oss iordning sedan kom resten av gänget. Förfetsen hade nu börjat, när vi kände att vi börja lulla till tog vi taxi hem till Nina där festen var, shotar och drinkar öste vi i oss och det var nu dax för efterfest för endel utav oss, vi begav oss hem till mig för att möta upp lite nytt folk och för att fortsätta ha kul! och det hade vi, en stund. haha sängen var efterlängtad som tusan.
Vaknade upp i morse med smink över allt och håret åt alla håll och kanter, trött som ett svin la jag mig i soffan oc stensomna och vakna 15.30 :O chocken kom sakta smygandes börja då känna att nu fan börjar jag piggna till...
Nu är det på tiden att jag besöker duschen och sedan är det dax för en diskning innan jag beger mig till soffan igen!!
Men jag måste säga att gårdagen var toppen bra och jag har inte haft så kul på väldigt väldigt väldigt länge, fast nu kommer det dörja innan jag har såhär kul igen haha..
Tyvärr blev det inga bilder från gårdagen, glömde kameran hemma och ingen anna hade med sig sin!
Hoppas att ni hade en lika bra lördag som jag!! =)

LÖRDAG!!

God morgon mina vänner!
Kollade på världens bästa film igår, vingar av glas.. rekomenderar den starkt för er som inte sett den!
vaknade väldigt sent idag och de var så skönt att få sova ut igen;) hahah
Idag är det lördag och de ska vi fira ska jag lova! Nu jävlar har Rebecka vaknat upp och nu ska de bli liv i luckan!
Snart är de dax att börja att fixa sig och ta sig en drink under tiden, nja kanske nte såhär tidigt med drinken, men att fixa sig..!!
Ja, nu ska jag inte sitta här och inte ha något vettigt att skriva!
Ska börja med att diska så slipper jag de i morgon;)

Fredags mys!!

Har haft en lung fredag och lugnet kommer att fortsätta hela kvällen/ natten.
Har kollat på Talang, ätit glass och druckit te, riktigt fredags mys:)
Om en stund blir de att kolla på BB och efter de kanske de blir att kolla på någon film eller något.
mitt fredagsmys=)

Hos mamma!

Sitter hemma hos mamma och tar de lungt. Hon ska strax börja med maten och de ska bli gott. Älskar mammas mat. Finns inget godare!
I kväll blir det en lugn fredag tillsammans med BB huset:P haha ska vila upp mig inför i morgon då det är party på hög nivå och jag är verkligen pepp:)
Men nu ska jag vara social med min mamma och min lilla syster :)
Hörs sen:)

Barbie girl!!

Hahah igår när jag kolla på BB började Sara och Martin från ingenstans sjunga. Och jag kunde verkligen inte sluta skratta!
Ni som tycker att Sara är tråkig borde kolla in detta xD
http://www.bigbrother.se/1.2078883/2011/03/31/barbie_girl_med_tva_hakor

Mina tankar kring framtiden!

Just nu är det sommarjobb som står högst upp på listan, vart de blir och vad de blir vet jag inte ännu, men jag ska på intervju på onsdag och kanske får jag svaret då! Detta jobbet är i Lysekil så i så fall packar jag mina saker och bosätter mig där HELA sommaren:D
Det andra är att hitta ett jobb här i Trollhättan i höst, antingen ett vikariat eller timmanställning, spelar ingen roll. Men samtidit ska jag läsa matte B. Till våren kommer jag att söka till högskolan chansen är dock mindre att man kommer in på våren då det inte är lika många skolor som startar upp nya kurser osv. Men annars blir det att fortsätta jobba under våren och till hösten söka på nytt. Jag kommer att söka till dom flesta högskolorna runt om i Sverige och där jag kommer in dit kommer jag senare att flytta.
Efter 3 år kanske mer beroende på hur lång tid det tog innan jag kom in på skolan, så kommer jag att komma hit till Trollhättan ( om det inte var här jag läste) Jag kommer se till att jag nu åker ut och reser, en väldigt massa. Vill till en massa ställen och jag ska försöka hinna med så många resor jag bara kan tillsammans med mina kompisar och varför inte min familj. Kanske kidnappar mina syskon och drar med dom eller mamma och pappa. Ska träffa kompisar och bara njuta av livet ungefär, festa, partaya, ja ni vet allt som är roligt.  Jag ska även ha ett jobb under denna tiden hoppas jag på. Jag hoppas också att jag har träffat min kärlek som jag vill bo tillsammans med. Senare blir de att skaffa barn, När jag njutit klart av min ungdom/ lilvuxen så har jag all tid i världen. När barnet/barnen sedan är tillräckligt stora så ska även dom få uppleva Sverige och världen precis som jag fick göra när jag var liten:) Vi ska åka utomlands bada och leka, vi ska gå på astrid lingrens värld och alla dess olika världar som finns här i Sverige och Norden!

Mina framtidsplaner i bild och text!:
Men nu återstår de bara att se om det är såhär det kommer att bli. Men ungefär såhär skulle jag kunna tänka mig ha de, men de kan komma någonting i vägen osv..
Har ni funderingar kring er framtid?

Trååk!

God kväll.. känner mig inte trött för fem öre.
Har verkligen hållt igång hela dagen, vaknade vid 10 tiden, duscha fixade mig iordning och åkte sedan in till stan.
Tog en fika med sus och sedan gick jag runt och kikade i affärer. Köpte en bok de va de enda.. Men hitta en riktigt fin regn jacka och skor, så hoppas att jag kan köpa dom!! :)
hmm,, vet inte vad jag ska skriva hahha. men vi kan höras i morgon för här kommer de ju inte ut någonting vettigt;) haah

RSS 2.0