whoo

Ni har väl inte missat min brors låtar?? Dom är as bra tycker jag själv då..
Men ah som sagt kanske bara är för att de är min bror som har gjort dom, lyssnar ju inte på sådan musik annars.
Apprå på det så är jag hemma hos mamma just nu. Ska äta lite middag här om en stund. men nu ska jag vara lite social. Men vi höres:) 

blablabla

Då har ännu en dag nästan hunnit gått. Har pluggat hela förmiddagen och halva eftermiddagen och nu har jag precis gjort mej iordning, ska iväg till mormor om en stund och sen åker jag hem till mamma. Sen tänkte jag kolla om vildane kanske ska med ut å gå en stund. Men vi får se vad som händer och sker i kväll.
Köpte mej ett par nya taights igår med fleece innuti och dom ska jag testa idag å se om dom är så bra som dom verkar vara, men mjuka var dom iaf:D så hoppas:)
Men nu ska jag inte sitta här och vara tråkig, men vi hörs väl i morgon=) Tjjingeling!!
bjuder på en låt som är SÅ bra =)

tjohoo

Ja, då va de jul igen. Snön ligger tät här i Trollhättan och de är verkligen kaos. Alla bussarna är inställda och bilar som ligger i dikena. Ja, de förklarar väl ungefär hur de ligger till här.
Vart iväg på möte på arbetsförmedlingen idag, höll på i nästan i och en halv timma och inget klokare blev jag på de:P haha
Alldeles strax ska jag påbörja en pepparkaks deg som i morgon ska bli en massa pepparkakor:) Nu börjar de närma sig jul och på söndag är de redan första advent:D
Men nu ska jag fortsätta att plugga=) men ni får ha en bra eftermiddag =) KRAM

snö

Okej, nu har vi ca 1 meter snö här om inte med! Herre gud va mycket vi har fått. Och ännu mer snö lär vi få för de snöar ju ändå lika mycket som de har gjort.
Nu blir de att plugga för sen ska jag först på möte sen ska jag träffa farmor och hjälpa henne att julpynta eller sätta upp julgardiner och adventsljusstakar ialla fall, sen blir de till att träffa Vildane=)
Ha en bra snöig kväll!

..

Hejsan!
Sitter just nu med en kopp te och inlindad i en filt, de är SÅ kallt. De är inte alls fint väder  idag, snöar som fasen och blåser närstan storm. SÅ idag blir de nog att hålla sig inne.
Håller på att plugga med men jag förstår ingenting, eller jag tycker de är så tråkigt, ska skriva om olika etniska bakgrunder och de är ju inte precis de roligaste som finns.
Någon som har förslag på vad man kan skriva eller om de finns någon bra sida att hämta information ifrån??

Hem till mamma!

Ens mamma är de bästa som finns!
Saknar dom allihopa så och de känns så konstigt att inte längre ha dom ''bredvid'' sig varje dag! Saknar de, och de har jag gjort ett tag, men nu börjar jag verkligen känna att de är något som fattas!
Så nu har jag bestämt mig för att traska hem till mamma, oavsett om de är sent. Spelar väl ingen roll för hos sin mamma är man alltid välkommen oavsett vilken tid på dygnet de är:D
Men nu är de dax att börja traska bortåt!

Hem till mamma!

Ens mamma är de bästa som finns!
Saknar dom allihopa så och de känns så konstigt att inte längre ha dom ''bredvid'' sig varje dag! Saknar de, och de har jag gjort ett tag, men nu börjar jag verkligen känna att de är något som fattas!
Så nu har jag bestämt mig för att traska hem till mamma, oavsett om de är sent. Spelar väl ingen roll för hos sin mamma är man alltid välkommen oavsett vilken tid på dygnet de är:D
Men nu är de dax att börja traska bortåt!

John blund har kommit....

Herre gud va tiden bara tickade iväg.. Nu är de änna dax att lägga sig och sova.
Morgondagens planering ser ut på följande sett:
17.00-21.00 Hjälpa farmor med tvätten.
20.00-21.30 så mycket bättre :P
22.00-??? träffa underbara Emma & Anna :)
natti natti :)

God kväll!

Dagen idag har varit riktigt lugn, vaknade vid halv 12 och sen dess har jag bara slappat:P
va iväg till stan förut och hyrde en film, men kommer inte ihåg va den heter, men den va faktiskt inte så bra som jag trodde, så jag somna ungefär efter halva filmen:P Men men.. man kan ju inte alltid välja rätt filmer!
Sen blev de idol, och ja Minnah är ju bara för bra, jag gillar verkligen henne=) Men Jay han är riktigt bra han med, någon utav dessa två bör vinna!
Nu vet jag inte riktigt vad som händer med aja. Vi säger väll god natt=)

.

Lugn dag kan man kalla denna dagen. Åkte till pappa vid 3 och städade lite i butiken och fixade i ordning skyltfönstret. Onödigt på ett sätt eftersom att de nästa vecka ska julpyntas eller ja advents pyntas. Men aja jag hade tråkigt och då får man ju göra de bästa utav situationen;)
Sen åkte jag och pappa till Morgan och kollade på fiskarna:P Man kan ju säga att när jag var liten tillbringa jag och min syster en hel del tid där och as tråkigt var de. Men lite kul att kolla på fiskar, så nu har jag bestämt vad jag ska ha i mitt akvarium=) Kampfisk, Guppi och en annan sort som jag inte vet va dom heter;) haha
Men nu är de dax att hoppa i säng.
Pöss <3

01:40

Har inte haft lust att blogga alls, eller jag har helt enkelt inte orkat.
De är en del som hänt, och jag har typ varit jätte trött:P
Men idag har jag iaf inte gjort så mycket, legat i  soffan mestadels utav dagen. Men nu ska jag sätta på en film, men vi höres<3

Städar!

Hello allesammans!
Sitter i butiken och har precis städat klart, så nu väntar jag bara på att klockan ska ticka och bli ett så jag kan fara hemmåt å äta brunch och sen hoppa in i duschen för att sedan ta mej en tupplur;)
Hahah vilken lördag, ja, Blir kanske att åka till berget idag, julmarknad:/ Men jag känner INTE för de, så jag avstår nog:P hihi..

Me nu ska jag försöka fördriva tiden. Men ni får ha de så bra så länge så bloggar jag kanske senare:) Pöss

Morrn morrn!

Usch vilken dag, eller morgon. Är as trött å jag vill typ bara gå och lägga mig igen.
Känner mig inte alls pigg på något sätt.
Tänkte lägga mig framför tv.n och sätta på en film.

händer mycket över en natt!

God morgon! Ja, de har snöat hela natten så ni kan ju försöka gissa ut hur mycket snö vi har här:) Okej, jag har varit lite anti mot snön, men de är rätt mysigt ändå:D
Jo, vet ni vad jag precis har gjort? haha Jag har gjort en snögubbe och en snölyckta :) hiho, lite kul va de ändå faktiskt. Men nu fryser jag faktiskt lite:P så nu blir de att ta en kopp varm nypon soppa och kanske lite vit choklad:D
(Datan e fruktansvärt seg, så jag laddar upp bilder senare:D ).

2 saker ni inte visste;)

1: Jag älskar nalle björnar och jag har 5 underbara i min säng:)
2: Jag lyssnar på dansband bl.a Lasse Stefanz, arvingarna och flamingokvintetten.

Pluggar!

Nä usch vad tråkigt de va att plugga:/ Känns nästan som att jag ska somna framför datan:P
Tänkte faktiskt  ta en liten paus å gå ut i skitvädret och röka för att sedan hoppa in i den varma duschen. Funderar på att kanske lägga mig en stund sedan:) Låter inte de ljuvligt? :)

Snö!

God morgon, eller ja, jag har ju varit vaken sen 7 i morse. Sitter just nu hemma hos mamma, har varit här och ätit frukost och vart social. :D
Passade även på att väcka Kim hihi as kul juh:D
Nu ska jag åka ner till stan och köpa biljetter Hoppas att dom finns kvar annars kommer jag nog att dö! Sen blir de att åka hem och plugga lite granna!
Vädret tillåter ju inte att man ska va ute idag! Fy fan, här snöar det som fan å de är inte alls kul:/
Nu börjar de närma sig jul! Och de är 42 dagar kvar till julafton och den 28 är de första advent. Herre gud vad tiden går fort nu vill jag lova.

Till farmor<3

Nu bär de alldeles strax av hem till farmor, har lovat att hjälpa henne med tvätten idag, och man håller ju de man lovar! Men innan jag går ska jag hänga upp min egna tvätt på tork, kan ju vara rätt smart;) haha
Annars har jag inga andra planer för dagen. Blir att vara hemma och ta de lugnt eller så kanske jag träffar kära Emma! Beror lite på vad som händer. Men ni får ha en toppendag=)

Fin kall morgon.

Vaknade alldeles för tidigt idag, var uppe kl 6 redan:O Började självklart dagen med att ta en cigg i de verkligen kalla morgonvädret. termometern visade -9,2 grader de är ju inte sant å kallare kommer de förmodligen bli. Men va gör de igentligen? De skadar ju inte mej så mycket för jag behöver ju faktiskt inte gå ut direkt på morgonen som vissa stackare är tvungna till att göra.
Men trots de kalla vädret fick jag dragit ut miss X till bilen så hon kunde köra mej till OK, så nu sitter jag här och ska snart sätta fart med mitt pluggande samtidigt som jag ska njuta av Marabou vinter och en varm kopp te :D Bättre start på dagen kan de väl inte bli?
Är de någon som testat den nya chokladen och vet hur den smakar? Lite nyfiken;)

Korsstygn;)

Lugn eftermiddag har de varit! Just nu sitter jag och syr korsstygn! Respekt för oss som gör de:P De ska bli en vepa med vallmo blommor på, och jag hoppas att den blir bra!
För de ska nämligen bli en julklapp till en.  Men jag säger inte vem för man vet ju aldrig om hon är inne och läser;)
Kladdkakan blev verkligen as go. Men nu måste jag fortsätta brodera. Om de är någon som vet vart man kan få tag i fina mönster får ni gärna höra av er ;)

hello!

då va de söndag och i morgon är de en ny vecka!
Vaknade halv 12 idag! Gud, nästan hela dagen borta.. Vart på Maxi och storhandlat och nu sitter jag med Rawa, vi håller på att baka kladdkaka:D Mumms! De är ju sååå gott:D
Idag blir de en lugn dag för övrigt, söndag är ju trots allt en vilodag! :P
Men vi hörs senare =)

Alla helgon!

Just de ja. Jag glömde ju helt bort att de är alla helgons dag idag! Hur kunde jag glömma de? :O Då blev planerna helt plötsligt lite ändrade idag, då måste jag iväg till någon affär och köpa ljus, så jag sedan kan tända på gravarna/minneslunden.
Vila i frid! Tänker på er <3

Morrn!

Sitter just nu och försöker plugga! Men jag kommer aldrig till skott, finns så mycket annat man kan göra! Men nu måste jag faktiskt sätta fart.
Gårdagen blev inte riktigt som planerat faktiskt, va ju hemma hos Mimmie med Kim och de va meningen att jag å Kim skulle dricka! Jo, i förra inläget kanske ni uppfatta att Mimmie också skulle dricka, men de ska hon inte för hon ärr nämligen gravid och det lilla pyret är beräknat att komma i mars! :D Men som sagt de blev aldrig att vi drack, för klockan tickade på och så tänkte vi, varför idag? Men de va nog ett bra val antar jag?!
Idag har jag inga planer tror jag, eller jo, jag ska hem till mamma och hälsa på!
Men nu måste jag börja plugga:/ Men vi höres senare=)
Bjuder på bilden! As gammal bild på mej och Mimmie<3

God kväll!

Sitter just nu hemma hos Mimmie med Kim. Mimmie håller på att sminka sig och Kim glor på tv, så sociala kan jag ju inte påstå att vi är precis;) haha Men aja:P De blir bättre snart om jag känner oss rätt:P
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, antigen blir de till att dricka eller så tar vi det bara lungt med film. =)
De märker vi som sagt!
Men nu ska jag vara lite social med dom andra iaf, men vi hörs senare eller i morgon:)

Tråkig fredag!

God dag!
Har inga roliga nyheter att berätta å inget annat kul heller! Så de blir nog inte att jagg skriver så mycket justt nu iaf!
Men senare i kväll ska jag hem till Mimmie och kolla film å bara mysa<3
Vilken film de blir vet jag inte ännu! Men ni kanske har något bra förslag som ni kan dela med err utav?:D
Ha en fortsatt trevlig fredag!

Tidsinställt inlägg! God morgon!

Hoppas alla sovit gott, själv ligger jag troligtvis och sover fortfarande.
Igår kväll precis innan jag skulle gå och lägga mig så skulle jag ju självklart borsta tänderna och sådär, och när jag står där framför spegeln fick jag syn på världens största spindel på väggen bakom mej! Fy fan vilken skräck scen haha. Vaknade nästan till liv. Usch..
Idag är de många planer inbokade!
1. Vakna
2. Gå hem till farmor
3. Träffa Angelica
4. Gå hem till mamma
5. Städa rummet (kanske kan vänta tills lördag;)
6. Träffa Mimmie
Ja, kanske inte blir så mycket mer bloggande idag, men de märker vi  ju ;)
Ha en bra fredag!

Distans!

Det är många som undrar varför jag har valt att plugga på distans och vad det igentligen går ut på. Så de hade jagg tänkt att svara på.
När jag hade sökt denna kursen jag läser nu såg jag hur långa dagarna var och jag kände bara nej för helvete, de orkar jag inte med. Så då beslöt jag mej för att vänta med att läsa kursen tills jag skulle känna för att gå tillbaka till skolan, men då hittade jag samma kusr jag ville läsa fast på distans, och då tänkte jag att de passa perfekt rför mej, eftersom jag jobbar ibland så kan jag nu göra båda sakerna samtidigt!
Nu när jag pluggar på distans har jag kontakt med min lärare via mailen och ibland pratar vi på telefon. Jag kan plugga när jag vill och känner jag för att göra något på dagen så kan jag göra de, för då kan jag göra de på kvällen. Jag kan sova bort en hel dag, men då blir de lite mer plugg dagen efter. Men jag kan verkligen göra precis hur jag vill och de är ingen lärare som står å tjötar hål i huvudet. Men bäst av allt är nog att jag inte behöver gå upp tidigt på morgonen för att gå iväg till skolan.
Skulle ni kunna tänka er att plugga på distans? Eller går ni hellre till skolan och har vanliga lextioner?

Bakning!

Nu har jag precis bakat kladdkakemuffins. Å susnne kom precis hit! Så nu blir de muffins å te:)
Skriver mer sen=)

Morsning korsning.

Hoppas att alla har sovit lika bra som mej:) På toppen humör är jag just nu, solen skiner å himlen är blå bättre start på dagen kan man inte få eller vad säger ni?
Just nu sitter jag och kollar på möbler, ska ju snart flytta=) Va och kollade på en lägenhet igår å om jag får den kanske jag kan flytta redan nästa vecka! Helt underbart:)
Men nu ska jag ta en liten paus i möbeltittandet och börja plugga lite, men först av allt ska jag ta mej en kopp te och cigg! :)
Vi hörs sen!
Vilket te tycker ni bäst om? några bra förslag? Föredrar ni lös te eller vanligt?

Sängen kallar!!

Nu är de väll dax att bege sig mot sängen!
Blir förmodligen väckt rätt tidigt i morgon eftersom att snickarna kommer hit och ska renovera badrummet.!
Men ni får sova så gott! Natti natt <3

Rebecka , jag älskar dig !! ♥

Ville bara säga att jag har världens bästa vän!
Rebecka, jag älskar dig!! ♥ // Mimmie


testar igen!

Just nu dricker jag te å tar en cigg! funderar på att snart lägga mej, men först måste jag se om jag klarar av att ställa in tidsinställda inlägg! :)

Testar lite bara!

Följ min blogg med bloglovin
Nu kanske de kommer upp lite onödiga inlägg, men de är bara för att jag har tråkigt och testar lite olika saker!

Film + mys dressen.

Har precis kollat klart på Beck, Levande begravd. Det var nog en utav de bästa Beck filmerna. Jag kan verkligen rekommendera den, den är både roliga, spännande och läskig. Perfekt om man inte vet vad man vill se för film!
Självklart hade jag på min goda mjukis dress. Jag bara älskar den=)
Självklart ska Björn få vara med på bilden!

bloggtrafik.

Jag blev sponsrad och jag märkte genast att statistiken höjdes. Testa du med:) Klicka på länken. Lycka till!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=grebecka

Välkommen till mig:)

Ja, då kör vi igång med en ny blogg. Denna bloggen kommer att handla om typ mej;) om min vardag och mitt liv.
Vi kör en liten informationsgrejs om mej själv. Tog denna saken från en bilddagbok! Men lite skoj kan de väl vara:)
namn: Rebecka
ålder: 19 
längd: 1.65
hårfärg: Mellanbrun
ögonfärg: Blå
kille: No one;)
bor: Lextorp, Letar lägenhet just nu:D 
intressen: familjen, vännerna, festa, shoppa, fika. 
civilstatus: Singel!
favomusik: Allt om jag ska va ärlig, förutom skrik musik.. 
favoartist: som sagt lyssnar på aallt, så de finns ingen speciell. 
favofilm: hm, finns ju massa. Men Dirty Dancing, Grease och Harry Potter:)
favofärg: Rosa <3 

osv............. orkar inte skriva mer;)
Men har ni några frågor så äre bara att fråga:)



:)

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0