Sista dagen!

Sista dagen på detta året och så mycket har hänt!
Året har varken varit bra eller dåligt och jag hoppas på att 2011 ska bli ett riktigt bra år.
Året har gått förbi med många skratt och mycket tårar.
Men nu ska det bli ändring och det nya året närmar sig och jag önskar er alla ett riktigt gott slut på detta året och en riktigt bra 2011!
Ha de en jättebra kväll och ta de lugnt! Puss

Hellu!

Hej på er alla goa och glada=)
Försov mig som vanligt, och vaknade vid halv 11, fick springa iväg till skolan där matteboken redan låg framme! Usch och fy..
Sen kom min kära mamma och hämtade mig och vi åkte till systemet inhandlade lite till nyår, därefter åkte vi till willys och Öb. Lite mat måste man ju ändå ha. Men usch va dyrt de är med mat egentligen, jag harr faktiskt inte tänkt på de innan förrens nu, när jag själv ska handla maten. men men. De ärr ju ett måste.
Nu tänkte jag städa lite här hemma, så jag slipper de i morgon.
Men jag har lixom tänkt städa i ungefär en timma nu och jag får ingenting gjort! hihi men men.
Okej, nu ska jag börja då! haha
Men vi hörs senare =)
// Rebecka

goddag!

Hejsan!
Harr inte gjort så mycket idag, mest tagit de lungt, var hemma hos mormor med min käre kusin förut, sen följde hon med hit en stund tills mamma kom och hämtade henne.
benna har med varit här en stund myspys,
Sen kom käre Anneli hon hade med sigg non stopp till mej:) så gullit, nu ska jag kolla på morden i midsommer med lite fölk;)
men vi hörs senare pöss hej
// Rebecka


Dag 11..

Dag 11 - denna veckan
Rubriken passar ju perfekt! ;)
Jagg ska börja med att säga God jul i efterskott. Hoppas att ni hade en riktigt bra jul. Min jul såg ut ungefär såhär, vaknade upp rätt tidigt på morgonen, jag, Tereza och Marika satt och åt tomtegröt och tjöta lite. Sen åkte jag hem till mamma, åt lite julmat och sådär och sen öppna vi packet, fick en vattenkokare, pengar, tavlor m.m. På kvällen kom min farbror och hämtade mig så åkte vi ut till pappa. Där satt vi och prata och fick ännu mer paket, denna gången fick jag en dammsugare, kaffebryggare, kokbok, pengar, m.m.
På lördagen åkte vi till Mellerud för att hälsa på Paulinas pappa och Britt, de va trevligt och vi åt samma goda julmat,
vart inte hemma förrens halv 2,
På söndagen åkte vi hem till farfar och åt JULMAT nu kan man väl säga att jagg är trött på den maten;) haha men men..
Sen åkte vi till min älskade lägenhet, fixade iordning här lite grann.
Igår va jag på kortbo, stätade ur mitt rum och sådär, sen åkte jag hem igen. Nu ska jag,.. hmm vet inte vad jag ska göra, men någgontingg får jag väl hitta på!
Ni får ha de så bra, pööss heej<3

Julen!

JUL JUL STRÅLANDE JUL!
Ja, då är det 4 dagar kvar till julafton.
Jag undrar hur denna julen kommer att se ut, hos dom flesta ser julen precis likadan ut varje år. Man träffas hela familjerna äter god mat, har allmänt trevligt, tomten kommer till alla barnen, och julklapparna ligger i stora högar.
Ja, men så ser de ju inte ut hos alla! Mitt i vårat egna julstök glömmer vi bort de stackare som ingen familj har, de som lever ensamma, de som inte har någonstans att bo. De familjerna som inte har dessa pengar att lägga på julklappar. De som står inför valet ''hyra eller jul mat och julklappar'' Det är hemskt fruktansvärt hemskt, och här sitter vi och planerar hur vi kan få den bästa julen igen!
Nää, jag hoppas att jag får jobba på jul så jag kan sprida lite julglädje till dom äldre=)

Dag 10 mina syskon=)

Dag 10 - Mina syskon!
Min äldsta syster heter Angelica hon är 16 år. Jag är så glad att jag har henne, hon betyder otroligt mycket för mig!
Vi har säkert någon hemlighet för varandra men vi pratar om allt med varandra och vi kan alltid ha lika roligt när vi ses.
MIn näst äldsta syster heter Alexandra och även hon är 16år. Hon bor i Gnesta, men alex är min solstråle. Det spelar ingen roll hur arg och sur hon är på mig, så kan man nästan aldrig vara sur på henne! Love u.. <3
Sen kommer brodern, Adrian och han är 15 år, han är världens bästa lillebror och jag älskar han och finns alltid vid hans sida<3
Linnea är den sista systern hon är 10 år och är SÅÅÅ jobbig, nä, inte alltid, men förutom det så är hon snäll, gulli och go. Älskar dig..
Mina syskon betyder så otroligt mycket för mig så de inte är sant. Jag skulle kunna döda för dom! <3
Älskar er<33

God morgon!

God morgon! Sovit gott?? de har då inte jag gjort kan jag lova, har typ vaknat och somnat hela natten:/ Blev sedan väckt av Jana kl 9 :O Jaja..
ska snart börja göra mig iordning, för idag ska jag till fucking skolan!!! Jaja har man gett sig in i leken får man leken tåla;)..
Sen blir det en sväng till stan lite snabbt. AH jag har typ ingenting att skriva, så jag bloggar antingen senare eller en annan dag;)
// Rebecka

Den som bara har pengar är fattig!

Den som bara har pengar är fattig.
Ja, då va de söndag igen, och då ärr det bara 5 dagar kvar till julafton! Usch de är sjukt vad tiden går för snabbt, känns som de inte var längesedan vi sa att de va exakt 6 månader kvar:o
jaja, vet inte hur julen kommer att bli riktigt ännu, de beror väl lite på. Men det blir nog jätte bra!
Nu sitter jag och kollar på LA ink och sen åker jag hem till mamma! Hon kommer och hämtar mig efter jobbet, men jag hoppas att hon skyndar sig för jag vill se på baby mama som börjar kl 9 och mamma slutar 9 så hon får ha gasen i bott! ;)
Nu ska jag ut å röka och sen göra risalamalta mumms, sen ska jag packa :D hihi så kul! Noot!
// Rebecka


Inte som man har tänkt sig!

Livet blir inte alltid som man har tänkt sig!
När jag gick ur skolan trodde jag att det skulle vara en helt annan sak. För det första trodde jag aldrig att jag skulle sätta mig vid skolbänken igen. Men de gjorde jag direkt efter med:O Kors i taket.
Sen va de lite privata saker som hände, och vem visste att de skulle bli så? Ingen, Men de kanske också va de bästa som hände? Man vet ju inte.
Vem visste att jag skulle sitta här jag sitter idag, inte jag i alla fall..
Men jag ska inte klaga, för jag har min underbara familj och mina underbara vänner vid min sida plus att jag har min underbara lägenhet=)

Dag 9

Dag 9 -  dehär hade jag på mig idag!
Ja, eftersom att de inte ens har gått halva dagen så har jag bara haft på mej mina underbara mjukiskläder, å dessa är i grå färg, med vitt linne å vita strumpor:P ahah
Ja, de va väl typ de hela!

Sitter och dricker te och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan börja packa! För som sagt så fick jag ju min alldeles egna lägenhet igår:D Fan va underbart=)
Åkte hem till pappa igår eftermiddag och va lite social, men kom hem för en stund sedan. Men nu ska jag fortsätta att dricka mitt te och sen har förmodligen mamma kommit=)
Ps, Valparna har blivit så stora och sööta:D
// Rebecka

.

Hejsan!
Morgondagen började med ett helt vanligt möte! Allt gick bra och nu är det bestämt! =) Kan ju säga att jag längtar så att få säga hej då:)
Vart i skolan en stund idag med och sen har jag bara legat hemma. Fick as ont i huvudet så jag har sovit en stund nu på kvällen, men ska alldeles strax lägga mig igen!
I morgon ska jag upp tidigt, ska jobba. Duktiga jag=)

Dag 6 - min bäste vän!
Men min bäste vän kan jag prata om allting, vi går igenom roliga och tråkiga saker tillsammans.
Jag kan lite på henne till miljoner %. Vi bråkar ibland men de går alltid över lika fort.
Kan ni gissa ut vem det är? Det är inte så svårt som ni tror men min bäste vän är faktiskt min mamma=) <3
Älskar henne<3
nu ska jag hoppa i sängen. natti natt
// rebecka

Lucia!

Dag 6 - Min dag:
Min tråkiga dag har sett ut precis såhär, somnade vid 6 tiden i morse, missade lucian som jag hade planerat att de. Sov till 9 ungefär, då jag och mamma tog en kopp te och satt och prata en liten stund samtidigt som vi kollade på nyhetsmorgon.
Vid 11 tiden skulle jag haft möte så då åkte jag till lextorp, men tyvärr så kunde inte min käre KP så de blir i morgon i stället, men de va väl enna tur de:)
Låg istället i soffan och stensomnade då jag gick och la mig i min obäddade säng, och jag orkade verkligen inte lägga på lakan och sånt, men jag la mig ändå och somnade om!
Passade på att plugga lite så nu är jag nästan klar känns helt underbart! På kvällen kollade jag på Lucian och sen blev det att kolla på hjälte galan!
Var det någon mer som såg det, Jag kännar han gubben som kom ifrån trollhättan, eller känner inte på de sättet, men jag vet vem de är;) as coolt;)
Benna ska strax komma hit och ta en cigg, sen ska jag hoppa i sängen. Ska upp tidigt i morgon på möte!
Morgondagens göra:
- Möte
- Skolan
- stan, köpa pressent
- ev till pappa
- plugga!
- TRÄFFA HERR X ???
// Rebecka

LUCIA

GLAD LUCIA:)
God morgon! ligger nog och sover nu, men ska alldeles strax upp och kolla på Lucia firandet=)
Men innan dess så skall ni få ett förprov!
Ha en bra Lucia allesammans <3
// Rebecka

..

Jag önska vi kunde utrota denna jävla sjukdomen! :'( <3
Älskar dig f <3
// Rebecka

Fredagen 12 december

Dagen innan Lucia:
Goddag, idag är det söndag och dagen innan Lucia.
I eftermiddags så ska jag erkänna att jag låg i soffan och kollade på skidorna, Såg ni på de? Hujedamej va spännande de var när Sverige låg sist och sedan gled förbi så otroligt fint och tog ledningen och vann:) Riktigt bra jobbat!!
På kvällen åkte jag in till stan och träffa herr X :) jätte trevligt var de och vi tog en fika på strandgatan och satt å tjöta:)
Efter det åkte jag hem till mamma, vi drack te och kollade på Beck:) jag bara älskar dom filmerna=) Ska sova här i natt och i morgon hoppas jag på att få nycklarna!! :)
Men nu ska jag snart gå och lägga mig, ska upp tidigt i morgon och kolla på lucia tåget;)
Haha Btw valparna låter så underbart gulligt och dom har blivit jätte jätte jätte söta:) <3
Men vi hörs i morgon
God natt allesammans

Älskar dig vad som än händer!!! F <3
// Rebecka



Vad är kärlek?

Dag 5 - Vad är kärlek?
Det är väldigt olika och för mig finns de olika slags kärlek.
Kärlek för mig är någonting viktigt och något man skall ta vara på. Man kan älska/gilla/tycka om någon men de kan ändå vara kärlek. Om man är tillsammans med någon, kan man visa sin kärlek till den personen på olika sätt. Man behandlar varandra väl men framför allt tycker om varandra som kille tjej.
Sen finns ju kärleken man ger till sin familj och det är en annan slags kärlek, även kärleken man ger till ens kompisar.
Ja, de är svårt att förklara men jag hoppas ni förstår vad jag menar.
Vad tycker ni om kärlek? vad anser ni att kärlek är för någonting? Vad betyder kärleken för er?
// Rebecka

dag 4

Dag 4 - detta åt jag idag:
Ja, till frukost drack jag en kopp te och åt en skål vaniljyoghurt med smak av päron=) De är någon nyhet och den är väldigt god, så den kan jag rekomendera:)
Sen åt jag pommes fritt och kokt pilsnerkorv, inte det godaste men man nöja sig..


Vart på stan med syster idag, träffade ............ och tog en fika. Riktigt trevligt och tack för stunden<3
Sen gick jag och syster på bio, ja kommer inte ihåg va den hette, men bra va den=)
Nu sitter jag hemma hos pappa och ska alldeles strax hoppa i säng!
Natti natti

// Rebecka

Dag 3.

Dag 3 - Mina föräldrar:
Min mamma heter Annette och hon är 43 år gamal haha Tant:P
hon jobbar som undersköterska i hemtjänsten och där kommer hon nog att förbli tills hon går i pension. På hennes fritid tar hon hand om oss barn, vi blev ju trots allt 3 extra närhon flyttade ihop med Lars. Sen gör hon ju såklasrt allt mammor gör;) Mamma är tillsammans med Lars ''plastpappa'' som är haha ja vet inte hur gammal han är men han jobbar i alla fall som bilmekaniker på Mekonomen.
Min pappa heter Tommie och han är 42 år och typ gubbe fast vi säger inte de till dom. :P Han har en kakelbutik och jobbar som kakelsättare.
På sin fritid gör han lite allt möjligt som att snickra, gräva dammar, ja herre gud han har projekt hela tiden! Han är gift med Paulina ''plastmamma'' och dom har varit tillsammans med henne i 19 år snart. Oj, va tiden går.
Hon jobbar samordnare inom städ.
farmor, hon får också tillhöra mina föräldrar, för hon är lite som både mamma och pappa och farmor;) Hon fyller 65 nästa år och jobbar som chef på samhall!
Mina föräldrar är dom bästa föräldrarna som finns. Är det något jag behöver hjälp med vet jag att jag alltid kan vända mig till dom för dom finns alltid där och hjälper och stöttar.
Ibland kan man ju tjafsa lite och så men de görs nog i alla familjer, men vi älskar varandra ändå, eller jag älskar dom i alla fall;) Men jag vet att dom älskar mig och alla syskon med. Men mina föräldrar betyder mest för mig. Och dom håller jag hårt i hjärtat<3
Farmor betyder super duper mycket och är precis som mamma och pappa!
Mamma, pappa, farmor, Paulina & Lars älskar er <3



Idag har jag inte gjort så mycket. Har pluggat och pluggat. Började att kolla på Idol men självklart så somnade jag och missade ungefär halva idol och missa såklart när dom berätta vem vinnaren va. Vaknade för en stund sedan men ska gå och lägga mig nu igen, men va lite nyfiken på vem som vann idol. Så grattis till Jay=)
I morgon måste jag verkligen plugga. Men ska även åka hem till pappa. Så nu måste jag lägga mig, för jag åker dit när jag vaknat så då kan jag ju inte sova bort hela dagen lixom.
Men vi höres i morgon.
Sov gott <3
// Rebecka

Dag 2

Dag 2 - Min första kärlek:
Haha jag kommer ihåg de som att de vore igår;)
När jag gick i 3:e klass var jag så kär i en kille i min klass. Haha jag minns hur jag satt och titta på honom när han och dom andra spelade fotboll. Ja, och några dagar senare gjorde jag en såndär lapp som jag hade skriv typ '' får jag chans på dig'' så hade jag gjort två rutor en med ja och en nej som han skulle kryssa i. Jag minns att vi krama varandra och sen vart de typ ingenting mer, men jag var i alla fall överlycklig. Haha usch. Men det stadiet har väl dom flesta varit med om? :)

Nog om det. Min dag såg änna lite annorlunda ut än vad jag tänkt, hade jätte svårt för att somna igår, men jag gick och la mig vid 7 tiden i morse:S Vaknade vid 12, åt lite grann och sen for jag iväg på möte. Och om de gick bra eller dåligt vette fan så jag säger ingenting om det.
Sen var jag ju där på den andra tråkiga saken men slutade kl 3 och då åkte jag hem till mamma, somnade en stund på soffan och sen åkte jag hem igen.
Dagen har inte varit roligare än så, utan har varit jätte trött och har mestadels av kvällen legat framför tv.n.
Men nu ska jag ta en cigg och sen sätta på en film.
Natti <3
// Rebecka

Morrn!!

GÄSP!! Inte har jag sovit speciellt mycket och lyckas jag somna så vaknar jag så nu har jag gett upp för ett tag iaf;)
Är verkligen jättejätte trött men ska alldeles strax upp och äta frukost innan julkalendern börjar.
9 December är de ju idag så de blir de 9:e avsnittet;) haha ja, jag har tråkigt. :P
Ska ringa mamma om en stund å kolla om jag måste passa hundarna idag eller om dom löser de, känns som jag måste plugga konstant hela dagen, men de går inte, för ska iväg på ett möte kl 1 och kl 5-7 är de ju såndär grejs på oden som jag jätte gärna vill gå på.
Men nu måste jag rappa på om jag skall hinna!! Hörs förmodligen sedan=) Pöss heej<3
Zillas 8 små sötsaker<3

Dag 1

Dag 1 Om mig:

Som ni flesta vet så heter jag Rebecka är 19 år och väntar just nu på att få flytta in i min första egna lägenhet =)
Jag pluggar barn och ungdomssjukvård och i måndags började jag även att läsa matte B!
Jag hoppas på att bli barnsjuksköterska eller barnmorska och det är de mitt mål är just nu! =)
Ja, de va kort och konsivt om mig!
// Rebecka


nu vet jag vad jag ska skriva om!!

Ibland kan de vara j*vligt svårt att komma på vad man ska skriva om så varför inte använda sig av en mall?? ;) haha Vi börjar med dag 1 Redan NU! :)


Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Platser jag besökt
Dag 09 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 10 – Mina syskon
Dag 11 – Den här veckan
Dag 12 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 13 – Mina drömmar
Dag 14 – Mitt favoritminne
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Den här månaden
Dag 17 – Det här upprör mig
Dag 18 – Det här får mig att må bättre
Dag 19 – Det här får mig att gråta
Dag 20 – Mina rädslor
Dag 21 – Min favoritplats
Dag 22 – Det här saknar jag

Maria VS Laila

Detta visste ni inte!!
Jag avgudar Maria och Laila! Jag blir glad  så fort jag ser dom. hihi Inte för att de kanske är mina förebilder på de sättet, men ja, jag bara gillar deras personligheter och deras sätt att vara människor.
När jag säger de till folk eller dom kommentarerna jag brukar slänga ur mig är ''åh, hon är så fin, hon är så grym, så cool'' ja, då säger dom flesta du är ju inte klok kolla på dom..
Ja, de är ju precis de jag gör, och jag ser inte bara de som skvallertidningarna skriver utan man får försöka hitta de andra med, personligheten. Jag barra älskar deras skratt och dom får mig att skratta, dom får mig at må bra, jag blir glad. Tur att alla människor inte bara går efter skvaller å de dåliga, hur hade då världen sett ut idag?? Hmm, de är ju frågan!!
Fantastiska människor enligt mig;)

God kväll..

Klockan är just nu 02:42 och jag kan inte sova:/
Har försökt att plugga en stund men jag blir Så förbannad att vissa uppgifter jag får inte finns med i böckerna, eller faktan finns inte. Så jag gav upp, jag får sätta mig med dedär i morgon.
Har varit jätte trött idag faktiskt även fast jag gick och la mig tidigt igår.
Nu har jag suttit och fixat iordning lite bilder, lagt in nya bilder från kameran och suttit och roterat å grejat, men inte blev jag tröttare förde!
Har även lyckats krossa ett glas, precis nedanför sängen och jag orkar inte dammsuga så jag tog bort de stora bitarna och så la jag en handduk över;) haha så lat som jag är, jag tar de i morgon:P
Nu ska jag ta mig en cigg och sen ska jag göra ett nytt försök och hoppas på att jag somnar! =)
Natti natt

tjingeling

God kväll.
Sitter hemma hos mamma och lyssnar på de små ljuvliga valparna som gnäller. Mammas hund Zilla fick åtta jätte söta valpar idag! =)
Sov ungeför 2 timmar i natt, inte så jätte bra kankse, men men, Hade Iaf en jätte trevlig natt med Benna<3
Idag har jag varit på möte, som gick sisådär bra, dumma fanskap kan jag bara säga! Sen träffade jag Angelica en snabbis på stan innan jag gick vidare till pappa.
När jag kom hem låg jag i sängen och bara funderade och vila och sen gick jag hem till mamma.
Jupp, i morgon blir det att sova till jag vaknar, gött som fan och sen blir de att palla sig till skolan och ha långtråkigt som vanligt. Kvällen erbjuder plugg och sen ännu mera plugg och efter de ännu mer plugg!
Men nu ska jag hoppa i sängen..
Natti natt

Hejhej

Åkte till Göteborg i morse för att träffa mina underbara tjejer=) Dagen blev riktigt lyckad och vi hade verkligen jätte trevligt! Kom till Trollhättan vid 7 tiden och då åkte jag ut till pappa, så nu sitter jag här och funderar på att snart gå och lägga mig. Gick ju trots allt upp tidigt i morses och la mig sen.

I morgon blir det att åka på bio med bästa ........ :) Ska bli riktigt trevligt!
Men nu ska jag va lite social med syster men vi hörs i morgon<3
Natti Natti


,,

Fredag fredag fredag. Vad ska  jag göra denna fredagen?
Ja, ikväll kanske de blir bio men ...;) Men förmiddagen och eftermiddagen blir de plugg uppgiften skall vara inne idag så då blir det att sätta fart.
I morgon blir det att åka till Göteborg och eventuellt hem till pappa! Får se hur det blir. :) Men hoppas att min planering fungerar. haha
men nu ska jag fortsätta att plugga. Vi hörs senare =)

jkld

Sitter och dricker te och pluggar lite granna!
Idag blir det att åka till överby en sväng kolla på möbler och kanske köpa en klänning till nyår.
Har fått hem en massa kläder som jag beställt men eftersom min data är så seg så tar de 100 år innan man kan ladda upp bilderna så de får bli vid ett annat tillfälle.!
Allt rullar på som de ska och jag är ÖVERLYCKLIG! =)

1 December..

Ja då va de 1:a December och de betyder att julen närmar sig med stormsteg.
Kanske ska börja med min lilla nedräkning? Eller va tycker ni?!
Antal dagar kvar till:
4: 2.a Advent
11: 3.e Advent
12: Lucia
18: 4.e Advent
23: JULAFTON
30: NYÅRSAFTON
31: Nytt år!
Ja, tiden går väldigt väldigt fort..

RSS 2.0